hopelijk de goeie links? - Reisverslag uit Coffs Harbour, Australië van Scilla Verheijde - WaarBenJij.nu hopelijk de goeie links? - Reisverslag uit Coffs Harbour, Australië van Scilla Verheijde - WaarBenJij.nu

hopelijk de goeie links?

Door: Scilla

Blijf op de hoogte en volg Scilla

07 Maart 2010 | Australië, Coffs Harbour

met deze links moet het echt lukken! anders snap ik er niks meer van! want als ik niet ben ingelogd ofzo en ik kopieer deze links dan kan ik de albums Australie en Tasmanie gewoon bekijken... hoop dat het lukt!
kus!

• 07 Maart 2010 - 11:39

Fati:

Hi lieverd,

Helaas is inloggen weer niet mogelijk!

XXX M.

• 07 Maart 2010 - 14:58

Arwin:

Gewoon linkermuisknop ingedrukt houden, de hele link selecteren, met de rechtermuisknop erop klikken en dan 'copy' kiezen.
    Het hele gekopieerde zootje in een nieuw venstertje van de browser plakken en dan kun je als het goed is Scilla tussen de Kangeroes bewonderen! =)
    Tenminste, zo werkt het in Indonesie waar ze echt weinig gesnapt hebben van internet!

succes!
    Scil, wat een prachtfoto's...! Je ziet er happy uit :)
    knuffel! Arwin

• 07 Maart 2010 - 17:31

Lisette & Family:

Ha die Scil,

Inderdaag prachtige foto's gezien na de super tip van Arwin!!!

Geniet nog even Scil!

Liefs van PJ, Lot, Daan, Max en Lisette

• 07 Maart 2010 - 23:13

Karrie:

Scill!!!

Heb eindelijk je prachtige foto's kunnen bekijken! Wat ben je heerlijk bruin, wat een lekker strak blauwe luchten en wat een mooie natuur!

Nog heel veel plezier de laatste weken!

Dikke kus

• 08 Maart 2010 - 07:25

Rianne:

Met dank aan Arwin heb ik de foto's ook kunnen zien!

Wat ziet het er allemaal geweldig uit! Sprak je moeder laatst, die zei dat je nog veel teveel plannen had voor deze laatste paar weken! Geniet er maar lekker van zolang je er nog bent!

Liefs, Rianne

• 08 Maart 2010 - 09:13

Scilla Verheijde:

Arwin buddy wat een held ben je! ik ging er vanuit dat iedereen dat wel snapte om het even te selecteren en kopieren!! ahahahaa! thanks voor de leuke reacties allemaal!

• 10 Maart 2010 - 11:36

Kirsten:

Hé Scil,
    Wat een prachtige foto's weer!! aaahh, ben stiekem toch wel jaloers aan het worden; lekker weer, mooie natuur en je bent volop aan t genieten. Ik zie het aan je ogen op de foto's!!:D
    Geniet nog 3X zo hard de laatste paar weken en dan zie ik je 3 april! en krijg je een dikke knuffel!
    Kus en knuffels Kirsten